Baia Mare, Str. Culturii, Nr 4/230362-803-876Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 /

Tratament medical criolipoliza Cooltech

Cooltech Baia MareTratament CoolTech la Baia Mare – slabire rapida, eficienta si sigura.

Criolipoliza cu ajutorul echipamentului Cooltech este cel mai modern, sigur si
eficient tratament non-invaziv de slabire localizata rapida. Datorita modului sau unic de actiune, tratamentul CoolTech ofera rezultate palpabile si de durata, fiind solutia ideala pentru o slabire rapida si pentru obtinerea siluetei dorite intr-un interval scurt de timp.

Ce este Criolipoliza CoolTech?

Criolipoliza Cootech este un tratament de exceptie in inlaturarea grasimii in exces, ce foloseste o tehnologie de varf pentru diminuarea tesutului adipos. Criogenarea (sau criolipoliza) cu ajutorul aparatului Cooltech de la Cocoon Medical este o metoda non-invaziva de slabire, fara efecte secundare, si cu rezultate garantate pe termen lung.

Cum functioneaza Criolipoliza CoolTech?

Slabirea cu ajutorul criolipolizei CoolTech presupune izolarea tesutului adipos in interiorul aplicatorului, unde este atras prin intermediul sistemului de vacuum. Aceasta etapa reduce temporar circulatia sangelui in zona-tinta, expunand adipocitele (celulele de grasime) la temperatura scazuta. In acelasi timp, pielea si restul tesuturilor sunt protejate de efectele temperaturii scazute, prin folosirea unei membrane termoizolante de inalta calitate. Expunerea la temperatura scazuta distruge adipocitele, fara a afecta insa tesutul adiacent. Celulele moarte sunt transformate de organism in substante nutritive, fara posibilitatea de regenerare a tesutului adipos, iar substantele in exces sunt eliminate in mod natural. Astfel, criolipoliza permite o eliminare naturala a grasimii din zonele cu probleme, fara a recurge la metode chirurgicale sau alte proceduri invazive.

 

criolipoliza-cooltech

.

Avantajele CoolTech – cel mai bun tratament non – invaziv de slabire localizata

Cooltech de la Cocoon Medical este cea mai eficienta si sigura metoda de slabire localizata rapida de pe piata, deoarece combina in mod unic urmatoarele elemente:

  • Fara timp de recuperare
  • Tratament non-invaziv
  • Fara durere
  • Distrugerea definitiva a adipocitelor
  • Rezultate garantate

.

Ce poti trata cu CoolTech?

    Abdomen,  Fese, Genunchi, Solduri, Coapse, Picioare.

.

.

Programeaza-te pentru un tratament de criolipoliza la Clinica Angels-Beauty din Baia Mare, Str. Culturii, Nr 4: