Baia Mare, Str. Culturii, Nr 4/230362-803-876Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 /

Tratament medical anticelulita VELASHAPE II

Velashape Baia Mare

Remodelare VelaShape la Baia Mare  –  cea mai inalta treapta in domeniul aparatelor de remodelare corporala, purtand aprobarea FDA.

Cu rezultate exceptionale impotriva celulitei si lipsei de fermitate a pielii, acest aparat devine prima optiune pentru conturarea zonelor corpului cu probleme de laxitate a pielii si afectate de celulita.

Cum functioneaza?

VelaShape actioneaza asupra zonelor cu probleme cu o putere crescuta a radiofrecventei si infrarosului, iar alaturi de vacuum si masajul cu role mecanice ofera pacientilor rezultate rapide. Aplicatoarele speciale cu care este prevazut permit o penetrare mai buna a radiofrecventei si a infrarosului in derm, precum si compunerea unor protocoale diferite de tratamente in functie de nevoile fiecarui pacient. Radiofrecventa si infrarosul incalzesc dermul si produc o reactie în lant ce favorizeaza migrarea fibroblastelor, provocand o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, precum si sintetizarea altora noi.

celebritati

Aceasta reactie stimuleaza o retractie optima si o remodelare a pielii. Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sangvin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la “dezlipirea” tesuturilor cutanate si subcutanate, in timp ce masajul cu role mecanice asigura un tratament bland si agreabil.

Aplicatoarele speciale ale aparatului permit realizarea de protocoale de tratament persona- lizate, astfel incat pacientii sa atinga rezultatele dorite in cel mai scurt timp. Pentru diminuare celulitei cu un grad se recomanda 6 sedinte spatiate la interval de o saptamana, pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Rezultate cu VelaShape II

Rezultate cu VelaShape II

>> 7.3 cm - reducerea circumferentiala
>> 2.5 cm - reducere pe fiecare coapsa
>> 2.3 cm - reducere in zona fesiera
>> Confortabil, sigur si fara durere
>> 60% au prezentat o imbunatatire a texturii pielii

Programeaza-te pentru o remodelare VelaShape la Clinica Angels-Beauty din Baia Mare, Str. Culturii, Nr 4:

Clinica Angels-Beauty Baia Mare