Baia Mare, Str. Culturii, Nr 4/230362-803-876Luni - Vineri: 08:00 - 20:00 /

Blog

COMUNICAT DE PRESA – Deschiderea oficiala Angels-Beauty Baia Mare

COMUNICAT DE PRESA

Baia Mare, 26.01.2016

In ceea ce priveste tendintele in materie de estetica si frumusete, din ce in ce mai multe femei aleg sa se preocupe cu mare grija de aspectul lor fizic. Astfel, in opinia specialistilor dermatologi, tot mai multe reprezentate ale sexului frumos sunt dispuse sa renunte la trucuri de scurta durata si sa opteze pentru tratamente sanatoase si non-invazive, care au efecte de lunga durata.

Incepand cu data de 1 februarie, in clinica “Angels Beauty”, doamnele si domnisoarele din Baia-Mare si nu numai vor putea sa testeze tehnologii de ultima ora, populare atat in tara, cat si peste hotare.

Unul dintre cele mai renumite tratamente – Intraceuticals , cunoscut sub numele de “tratamentul Madonnei”, hidrateaza si hraneste tenul in profunzime, datorita substantelor pe care le contine – acid hialuronic, vitaminele A, C si E, ceai verde si aloe vera. Mai mult de atat, tehnologia este de partea reprezentatelor sexului frumos si cand vine vorba de remodelarea corporala si eliminarea celulitei. La Angels Beauty, VelaShape II si Cooltech  sunt “vedetele” oricarui sezon, cu ajutorul carora orice femeie poate obtine silueta mult visata.

Evenimentul de lansare a clinicii va avea loc pe 31 ianuarie, Casa Crisan, incepand cu ora 17.00. Pe langa prezentarea tratamentelor-minune, la eveniment va participa si vedeta Gina Pistol, care le va impartasi invitatiilor experientele pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Intraceuticals, VelaShape si Cooltech.

Share this post

Leave a Reply